Jag som trodde att jag skulle klara mig. Fredrik har varit risig från och till några veckor. Siri är snorig men inget mer. Jag har klarat mig tills nu. Men sen igår så är Rösten så gott som borta och jag har hosta. Även Algot har varit sjuk några dagar. Snörvlig och hostig, men bara på natten och morgonen, på dagen och kvällen märks inget av som tur är och han har ingen feber. Men ni kan ju räkna ut hur bra sömn vi två har. I går kväll gick jag och la mig redan kl 22, och tog Algot med mig. Då hade han sovit från klockan 19,30/20 ungefär. Vid 1 ville han äta lite, likaså vid 3 och 5 och vid 7 gick vi upp. Som tur var somnade han om bredvid mig i soffan och jag har nu tagit igen någon timmas sömn. Känns skönt! Nu hoppas jag förkylningen ger med sig snabbt så vi är tiptop snart igen. Algot sover fortfarande sötnosen. 

Blir nog ännu en varm dag idag, härligt. Igår regnade det och åskade på eftermiddagen. Både jag och Siri tyckte det var mysigt. Så skönt att vår ”orädsla” för åska har smittat av sig på Siri. 

Have a Nice Day ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *