Ni är allt några stycken som är inne och kikar här varje dag. Tack fina ni för att ni vill läsa om vår vardag. Den är som ni märker ganska så upprepande just nu. 

Min vardag består till stor del av att agera mjölkapparat. Men börjar se att det blir lite längre uppehåll mellan amningstillfällena. Och jag hinner med lite annat igen. Algot är 6 veckor imorgon och han är både nöjdare och gladare nu. Han trivs allra bäst hos mig, men nu fungerar det lite bättre även hos Fredrik. Och hos Siri myser han korta stunder med. Hon är för go! När jag frågar om Fredrik kan ta honom lite är hon snabb med att inflika ”eller så kan jag ju ha honom lite” sammtidigt som hon springer och hämtar kuddar och pallar upp under sin arm. 

Igår så låg han på mage på filten och tränade nacken lite. Och då helt plötsligt vände han sig om till rygg. Först med huvud och överkroppen, sen fortsatte han sparka runt sig med benen också. I morse försökte han göra samma igen. Galning! Det såg väldigt medvetet ut, men tror det borde dröja ett antal månader till innan dess. 

EEn vanlig syn här hemma. Mjukiskläder och amning i soffan. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *