Vi startade dagen här hemma med att städa lite. Algot är inne i en period där endast jag duger så det blir en del bärande (vi ska nu införskaffa en bärsele..lutar mot en babybjörn One)och ammande. Så när han väl är nöjd så får jag vara extremt effektiv. 

Sen vid 15 tiden kom min fina vän Catrin hit. Algot fick en superfin present och jag fick en härlig pratstund med Catrin. Och så fikade vi på kladdkaka med. Det är så roligt när vi ses och vi kan prata om precis allt och ingenting. 

När Catrin gått hem så packade vi med resten av kladdkakan och åkte till Mamma å Pappa. Algot sov mest hela eftermiddagen. Vaknade för mat och somnade sen om igen. Just precis nu sover han på mig i vanlig ordning. 

Igår var vi hos Julia och hämtade tre små fina album. Ett behöll vi såklart. De andra två var till Barnens farmor & farfar och Mormor & morfar. Dem var så fina dessa små album och verkligen en rolig present att ge bort. (Ska försöka fota vårat imorgon så ni får se hur det ser ut.) igår fick Linda&Anders sitt album och idag åkte vi och lämnade ett till mina föräldrar. En rolig överraskning helt enkelt. 

Vi lyckades hålla Siri vaken på hemvägen från Källefall och när vi kom hem påpekade hon ändå att hon ville duscha vilket var välbehövligt. Trodde hon skulle somna snabbt efter men icke. Hon stängde ögonen typ för en halvtimma sen bara. 


Just nu är det bara jag som gäller vid nattning. Och då Algot gärna käkar precis då Siri ska sova så får det bli nattning nere hos oss i soffan. Så nu sitter Siri bredvid mig och Algot ligger på mig och båda sover. I andra änden av soffan ligger Fredrik…och känner sig lite ensam. Sen när det kommer till att leka m.m då väljer  nog Siri sin pappa helt klart. 

Natti natti 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *