Vi gick upp strax efter 8. Är lite förvånad över att Algot bara ville äta en gång inatt…så mitt högra bröst var som en stenhård boll när jag vaknade. Ajdå…men efter lite amning så kände jag mig lite mer normal. 

Vi packade ihop lite sorterade saker och en gammal micro. Så åkte jag och Siri till  Åvc med allt skräp. Sen vidare och tankade bilen och slutligen till JS och hämtade ut ett paket med sommarkläder till Siri. Och två amningsbhar och amningslinnen till mig. Vi hade det så mysigt, det är inte så ofta som vi åkt iväg själva sen lillebror kom, så vi passade på idag helt enkelt. 

När vi öppnade dörren hemma möttes vi av en skrikande Algot som visst hade vaknat sisådär tre minuter efter att vi åkt och sedan skrikit hela hela tiden. Stackarn. Så jag tog över och då tystnade han…kände väll att maten var nära såklart det lilla matvraket. Så efter lite mat så var han nöjd igen. 


Siri testade en av klänningarna och den blev ju helt klart godkänd. 


Sen åkte Siri och Fredrik fram till stan en sväng och kikade. Vi ska fram senare ikväll med tänkte vi, kika på gamla bilar och köpa godis. Det är ju nämligen cruesing och Lördag. Synd att missa det liksom. 

Hoppas ni får en härlig helg. 

Kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *