Jag har varit dålig på att ta mig ut med vagnen. Det har blivit mest bilen faktiskt för att komma från punkt A till B så snabbt som möjligt. Men idag tyckte jag att Fredrik kunde ta bilen tillbaka till jobbet på lunchen. Så gick jag och hämtade Siri på dagis. 

Algot sov hela vägen dit och hem, han gillar vagnen betydligt mer än vad Siri gjorde när hon var liten. Det var skönt med en promenad, vädret är ju dessutom ljuvligt. Siri var inte jätte pepp på att gå hem men det gick faktiskt smidigt ändå. 

Jobbigast var Rocky…han var tvungen att kissa på alla stolpar och träd. Dessutom hittade han inte allt för sällan riktigt spännande dofter här och var. Då stod han still som en staty och vägrade gå ett steg framåt. Jag fortsatte gå och då fick han ju följa med helt enkelt…så såg ni en hund som hängde i ett koppel efter en något irriterad matte så var det med all säkerhet oss ni såg. 

Gillar vi grått? Tydligen. För det var väldigt grått när jag kikade ner i vagnen förut. Algot sov så gott så.

Han sover för övrigt fortfarande, men snart vaknar han nog till för lite mat misstänker jag. Sen efter det ska vi gå ut igen har vi tänkt. Och så kanske vi promenerar till Lidéns, vi får se helt enkelt. Men det känns som en lagom lång promenad. Känner nämligen av både foglossning och lite ont i magen efter promenaden till och från dagis. Så får går lite försiktigt helt enkelt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *