I går hämtade vi hem en enorm kartong med prylar från Jollyroom.Vi insåg nämligen för några dagar sedan att ett besök till Gekås inte kommer hinnas med innan bebis, så då fick vi beställa lite istället. Älskar märket Alice&Fox, och dessutom var det rea på just dem hos Jollyroom. 

Kartongen var poppis hos Siri som idag målat på den och även ätit frukost i den. En kartong är alltid roligt. 

Även om jag kanske gillade innehållet mer faktiskt. Det var sängkläder och ny kudde till spjälsängen. Förvaringslådor och leklåda till lillebror och två lådor till storasyster. Och lite annat också. 

  Visst är det fint. Allt går i mintgrönt. Siri fick lådor i samma mönster men i rosa såklart. Jag tyckte det blev så fint i sängen och bredvid nu. Härligt med lite färg som bryter av mot det gråa på väggarna och de vita möblerna (även om sängen ser gulaktig ut på fotot) Maileggrisen syns han med. 

  Nu ska jag bara försöka komma ihåg vart jag la spjälskyddet..vet att vi har ett vitt efter Siri, vet också att jag la undan det på något bra ställe..så nu ska jag bara komma ihåg vart. Sen är sängen helt klar.
  Såklart att storasyster ville vara med på kortet med. Hon längtar så otroligt mycket efter lillebror. Och nu är det så nära men ändå så långt bort på något vis. Bästa storasystern man kan tänka sig, hoppas det håller i sig;) 

Nej nu ska vi läsa en saga innan vi pälsar på oss och går ut i solen lite. Kallt men väldigt fint ute idag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *