Igår fick Fredrik gå hem från jobbet och kurera sig. Förkylningen som legat på lur hade brutit ut ordentligt. Jag fick uppdraget att handla när jag kom hem. Inhaltandes på Ica strax efter 21 (jobbdag,, foglossning och ischias) och öppnar smset från Fredrik. 

  
Kunde liksom inte låta bli att skratta sammtidigt som jag med fasa insåg att det nog är en riktig mansförkylning. Med tanke på att han ville ha mjukt toapapper inser jag att han snutit sig sönder och samman. Chips fick han dock vara utan! 

Så när jag kom hem så låg en utslagen man i soffan med snorigt ansikte och log lite blekt. Med en hel pappershög bredvid sig. 

Så idag har han mest sovit och vilat Medans jag och Siri fixar här hemma. Hon pusslar och jag städar och tvättar. 

   Tänk vilken tur vi slog till och köpte dem där sängarna! Även om det bara var klädskåpet vi ville ha från början. Bästa fyndet vi gjort! 

 Denna pysselbok har Siri haft sen hon var riktigt liten men då läste vi den mest. Nu är det pusslen som gäller.

  Ljuvliga rosa sängkläder! Dem kommer från Ellos och kostade knappt ingenting men var väldigt mjuka och härliga (hon har likadana fast i vitt men dem är tyvärr inte alla lika mjuka) 

Vad händer annars denna dag? Inte så mycket skulle jag vilja säga. Ta hand om den förkylde och snart ska vi fixa tacos. 

Ha en fin dag allihopa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *