Kan knappt tro det, jag är nu ledig i fyra hela dagar!!! En ledig jul, när hände det senast? Jag är i extas. 

Tyvärr då så var Siri väldigt varm i natt och har haft feber från och till idag. Men nu sover hon sött den lilla Smulan. 

Då jag inte började förens 15, så kunde Fredrik jobba en del av dagen i alla fall innan jag behövde åka till jobbet. Har varit trött hela dagen, men det har gått bra att jobba ändå som tur är. 

Men just precis nu sitter jag i soffan och bara njuter av att jag nu är ledig. Fredrik jobbar ju dock, men vi har ändå lite ledig tid tillsammans.

I morgon är det dan före dopparedagen och då ska vi ha lite myskväll med paketöppning här hemma. Det blir bäst så eftersom vi firar julafton och juldagen på andra ställen med våra stora familjer, lite mysigt att bara vara vi med:)

Några julklappar har jag kvar att slå in men annars är allt klart. Ska bara städa iordning och försöka komma ikapp lite på hemmaplan. 

Idag har jag haft sammandragningar mest hela dagen, och det beror nog en hel del på bristen att ta det lugnt, så nu ska jag verkligen försöka vila upp mig lite. 

  Lilla lilla du❤️ Det märks att du växer mer och mer för varje dag som går, Storasyster längtar varje dag. ”Det tar väldigt lång tid att få en lillebror !” Sa hon lite uppgivet idag:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *