Efter att ha spenderat förmiddagen med mina fina vänner (se tidigare inlägg ) så var jag bara hemma en snabbsväng och åt mat för sen tog jag Bilen till Tandläkaren Medans Fredrik&Siri tog med Rocky till ”Trimmartjejjen” som Siri kallar det. 

Jag kanske hör till undantaget men jag gillar att gå till tandläkaren. Det är så skönt att kolla upp så allt är bra med tänderna och dessutom blev jag kvitt lite tandsten, och så fick jag sådan där fluorbehandling, smakar banan precis som när man var liten. Minns ni det? 

   
Måste bara säga att det hade hänt en hel del sedan jag var på tandvården sist. Då var det mest en byggarbetsplats men nu var det klart och superfint verkligen.

 Lekhörnan! Den får Siri leka i om några veckor då det är dags för hennes första riktiga tandläkarbesök. Spännande ska det bli. 

Så efter idag är mina tänder tiptop. Jag var lite orolig då jag ju kräkts en hel del och inte alls kunnat borsta så mycket länge och noga som jag brukat göra eftersom mina kräkreflexer satt i direkt. Men det kanske är bättre att kräkas än att småäta, vad vet jag:) 

Nej nu mina vänner ska jag färga håret, för imorgon är det Galakväll med Cubusgänget (och massa andra såklart) 

Natti natti 

//Angelica 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *