Idag var det ingen vanlig dag. Idag fick jag och Fredrik se något fantastiskt. Vårt lilla hjärta i magen. Japp vi blir fyra i familjen, (eller ja 4 tvåbenta och en fyrbent) i slutet av mars nästa år. 

Det känns fantastiskt på alla sätt och vis. Och vi känner oss så lyckligt lottade över att få uppleva detta ännu en gång. 

Jag har varit så orolig denna gång, så idag var det så skönt att få se bebisen i magen, se hjärtat slå och se alla rörelser. En riktig liten linslus var det dessutom. 

  
Siri kunde inte vara lyckligare, och den dagen vi berättade för henne glömmer vi aldrig. Hon blev helt överlycklig. Hon har vetat det ett bra tag nu, och fick äran att berätta för Mormor&Morfar, Farmor&Farfar.

Så nu längtar vi till 24/3 (+\- någon vecka) 

Tänk att Siri ska bli storasyster! Vi ska bli föräldrar igen, känslan är magisk! Och det känns så skönt att äntligen kunna berätta detta. Och vet ni…vi var ju ”bara ” i vecka 16 snart 17, så därför kommer vi att få ytterligare ett ultraljud om ca 3 veckor. Lite lyxigt att få se bebis två gånger. Vi längtar!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *