solen skiner ute och Fredrik och Siri gör sig redo för lite gympa. Själv ska jag måla på mig ett piggt ansikte och sen även hinna måla naglarna. 

Precis ätit lite sen frukost. Skönt att starta dagen utan stress. 

I går kväll försvann alla våra kanaler, bredbandsbolaget var ju inte direkt till någon hjälp. ”Eh det ser ut som om allt är inställt rätt så det ska fungera utan problem” Ja men vad bra då att allt ser rätt ut, då är det nog bara jag som gör fel när jag byter kanal!! Som tur är har vi fyran och där gick det en bra film igår som vi tittade på, eller mest jag för Fredrik somnade i soffan;) 

Idag blir det inte mycket hemmafix, utan jobb. Så hemmet får förfalla några dagar till innan jag kan ta tag i det. Är så sugen på att flytta om här hemma, speciellt i vardagsrummet, men vet inte hur jag ska göra riktigt. Vill byta soffa med! Svårt med en megastor divansoffa. Men den får allt stå kvar ett bra tag till, men drömma kan man ju alltid göra. 

  
Den här mattan fick följa med hem igår från Rusta. Jobbade bara till 16, så hann in där en snabbsväng. Vi har i princip bara mattor i badrummen här hemma, men så fick det flytta in en trasmatta hos Siri, och sen en plastmatta i köket…och nu då även en i vardagsrummet. Gillar den skarpt! 

Trevlig Söndag allihopa, ut och njut av vädret. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *