Det slog mig förut att när vi var yngre så var det två saker man såg fram emot. Inte direkt att sommarlovet skulle ta slut, men både kräftansdag i Tidaholm och Matfestivalen i Skövde. Dessa två happenings var ju alltid lika roliga. Denna helgen är det matfestival…kan inte säga att den lockar lika mycket längre. Haha nej idag lockade en kväll i soffan mest. Siri kröp intill Fredrik efter tandborstningen och där somnade hon ungefär tre minuter in i Flygplan 2. Yes!!!!! Det innebar nämligen att det blir till att titta på New Moon istället. (Fredrik är överlycklig..eller kanske inte!) 

Och vet ni. Idag har vi varit gifta i 3 månader. Vad tiden går fort! 

Nej nu ska jag spana på New Moon och klappa Rocky lite, han kröp intill mig och det är så mysigt. 

Kram på er. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *