den 7/8 skulle jag egentligen jobbat till 19.30, men en av tjejerna på jobbet hoppade in för mig på EM/kvällen så jag kunde sluta mycket tidigare. Hem hämta Siri..lämna Rocky på hundhotellet, hem igen, packa och fixa med det sista. 

Sen gick Fredrik&Siri och la sig. Siri fnittrade bra länge åt att hon skulle somna med vanliga kläder på sig. Haha inte alls lättroad. 

På natten mellan fredag/Lördag packade vi in oss tre och resväskorna i bilen. Och började vår färd mot Göteborg. Fredrik testade den nya vägen som var mest motorväg och det var galet smidig. Fort och lätt gick det.

  
Jag hade bara sovit två timmar hemma, så trodde att jag skulle somna på vägen till Landvetter. Men icke. Jag och Fredrik tjötade om allt mellan himmel och jord och jag var inte det minsta trött. Måste säga att det var toppen att åka hemifrån mitt i natten. Knappt någon trafik och då går det ju så mycket bättre att ta sig fram. Dessutom satt Siri och sov gott i sin stol i baksätet. 

Väl framme på Landvetter hade vi förbokat och betalt en parkeringsplats i parkeringshuset. Bara att köra in, få en lapp och lämna bilen där. Drygt 700kr kostade det för en hel vecka och det var så värt det! Då stod bilen inne och det kändes tryggare än på utomhusparkeringnen. Sen tog vi hissen upp och gick in på flygplatsen.  Inget onödigt släpande av resväskorna. Skönt att slippa det. 

  
Siri var halvvaken och ville sitta i vagn så det letade vi upp en. Sen skrev vi ut biljetterna och lämnade väskorna. 

Käkade lite lätt frukost och sen var det dags för flyget. 

   
Trötta Siri.

Älskade unge.

    
Ett ganska litet plan. Vi satt längst bak och frös som tusan. Sen beställde vi ingen mat på flyget vilket var en miss från vår sida. Vi tänkte ju inte på att vi skulle hinna bli väldigt hungriga innan vi kommit fram och lämnats på hotellet m.m vi flög kl6-10 ungefär, sen var vi framme på hotellet vid 12 tiden. Väldigt hungriga!

 

Siri stensomnade på flyget. Hölls sig inte ens vaken till avfärden. Hon somnade innan. Jag passade på att sova jag med. Fredrik påstår att han inte sov så värst mycket på flyget, han ljuger! Såg nog allt att han sov han med.

Så resan till Landvetter gick kanon.

Förbokas parkeringsplats är awesome.

Flyget gick smidigt.

Busstransfern till hotellet gick lugnt och säkert till (första gången jag inte hade dödsångest på transferbuss.) 

Nästa inlägg handlar om våra dagar i paradiset. 

Stay tuned. Nu ska jag gå ut i trädgården och njuta av den svenska sommaren som mötte oss när vi kom hem. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *