Jag fick en idé ganska långt innan själva bröllopsfesten. Jag ville ha udda tallrikar till dukningen. Fredrik var skeptisk så jag fick först övertyga honom genom att visa Konkreta bilder. Det där med fantasi och att se saker i huvudet är en begåvning vi inte delar…Alls! 

Men när Fredrik fått se några inspirationsbilder så var han med på noterna. Och jag började leta och köpa gamla tallrikar och assietter. 

  
En helt ljuvlig kaffeservis till ett fantastiskt pris!! Den köpte jag Inte!!!och det kan jag gråta lite blod över än idag! 

   
Men jag hittade lite andra kaffeserviser som liksom försöker läka sorgen efter mitt ickeköp. (Går väll sådär kan jag erkänna)

  

När jag samlat ihop ganska mycket tallrikar gjorde jag en provdukning. Och visst blev det charmigt med de udda porslinet. Sen använde vi inte riktigt just alla dem mönstrade tallrikarna.  

Den här servisen gick jag på precis när jag behövde den som mest kan man säga. Bara två veckor innan festen och jag var sisådär 10 tallrikar och assietter kort. Så dessa köpte jag på stört. Och nu har dem fått flytta in i vårt skåp och används som vardagsporslin. Synd att slita på så fina tallrikar kanske ni tycker..jag tycker tvärtom att det ju är synd att gömma undan dem i en låda. 

  
Tallrikar och glas på plats. Bara blommor och ljus som saknas. Duken ni ser är två tyg. Först ett vanligt vitt tyg under och så ett fint spetstyg över. Besticken är av plast.

    


Bilderna på blommorna är tagna dagen efter, då jag missade att fota dem på bröllopsfesten. 
(Glasen köpte vi nya på Ikea så nu har vi sisådär 30+ av just dem glasen på fot. )

Måste säga att vi blev väldigt nöjda med dukningen, lite gammaldags(vintage) farmor känsla med mycket charm och kärlek. Precis det vi ville uppnå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *