pysselgänget träffades idag, mycket lite pysslande blev det men desto mer prat och god mat. Åh vad jag gillar våra kvällar! Ett härligt gäng med tjejer. ❤️

När jag kom hem så provade jag de nya träningsskorna/sneakersen som jag beställt. Och tyvärr var ju båda kanonbra och satt som jutna på fötterna så jag får helt enkelt inse att jag behöver båda..ny ska jag bara slänga mina gamla med…men det är ju ändå bra att ha ett par extra man inte är rädd om..tex när man ska ut i skogen..haha okej kanske måste göra mig av med dem ändå. Jag har mer eller mindre alltid sneakers på jobbet då det är dem enda skorna som funkar på våra hårda golv, så två par kan ju vara klokt att ha. (Ja plus mina gamla då)

Bild får ni imorgon.

Nu ska jag titta på tv innan det blir sängen för min del.

Kramar till alla er som är inne och kikar här. Och tack för kommentarerna som kommer då och då:) jag vet dock inte alltid vem dem är ifrån så ni får vara mer specifika;) om ni vill såklart. Annars får ni vara anonyma/bara namn. Kommentarerna betyder lika mycket för det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *