Kan väll erkänna att jag kanske skrattade lite åt det där med Vabruari, vad är det för löjligt påhitt..varför skulle barn vara sjukare just då osv..osv..osv

Men det har jag fått äta upp nu kan jag säga. Jag har fått vabba hela veckan, dvs tre jobbdagar, de andra dagarna var jag ledig. Och i helgen kommer jag jobba som tänkt för då tar Fredrik över i Sjukstugan här hemma. Det låter ju väldigt skönt att liksom bara ta ledigt en vecka…men jag har inte haft ledigt! Jag älskar att tillbringa dygnets alla timmar med Siri..när vi är friska. När Siri är sjuk så blir hon otroligt mammig. ”Men det är hon ju redan!” Kanske ni hinner tänka, jo det är hon även i vanliga fall, men när hon blir sjuk så vill hon sitta ihop med mig..bokstavligt talat. Och det kan i längden bli en aningens jobbigt. Så vad har vi fått gjort på dessa dagar..tvättat lite, städat ännu mindre, Tittat på tv och film näst intill hela dagarna. Siri har inte orkat något annat. Och vill absolut inte sitta eller ligga själv i soffan så där har även jag suttit. 

Det är förkylning med feber och slemhosta och snor som tagit över. Och värst är nog febern som rätt som det är försvinner för att sedan komma tillbaka i full styrka. Lilla vän❤️

Idag var hon inte alls pigg när hon vaknade men nu efter alvedon och bisolvon mår hon bättre. Till och med maten smakade bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *