Vaknade med mensvärk from hell, man tackar!! Minns dem där kommentarerna från x antal år sedan. ”Du ska se att det blir bättre sen när du fött barn, då har man inte alls lika mycket mensvärk!” Till alla er som sa det har jag bara en sak att säga….NI LJÖG!!!

Men ja vad kan man göra, helt enkelt ta det lugnt, tycka synd om sig själv och så på någon/några dagar mår man bra igen.

Nu är Fredrik och Siri på gympan. Roligt att dem gör det ihop tycker jag. Och precis lagom att ha en aktivitet per vecka för Siri. Det är nog viktigt att inte ha för mycket tror jag. Jag menar hon är 2,5 år. Att bara vara hemma och baka en kaka eller leka med playdough eller för all del leka affär eller mamma, pappa, barn är roligt för henne. Hon älskar att vara hemma. Och det gör vi med.

Idag somnade hon på mig, hon slutade sova middag för flera veckor sedan, men just idag ville hon vila och det slutade med att hon somnade vilket i och för sig är bra rent praktiskt tänkt för då är hon piggare på gympan och orkar bada när hon kommer hem. Förhoppningsvis. Just nu är hon inne i en period då hon bara vill att jag ska natta henne, (så har hon alltid varit säger Fredrik)
Ikväll blir det jag som nattar och då ska vi läsa de nya Belle och Boo böckerna.

(null)

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *