Igår kl 14 ”stämplade jag ut” och tog helg. Jag åkte direkt hem till Tidaholm och hämtade upp min fina fina Siri på dagis. Sen åkte vi direkt hem till min fina vän Elinor & Olle.

Siri&Olle lekte massor och vi mammor pratade om allt och ingenting. Jag är så glad att jag har mina barndomsvänner kvar, vi har känt varandra sen vi gick på förskolan, var man 5-6 år då? Ja typ 25 år har vi varit vänner. Det är guld värt. Jag är så glad att jag har er! Och att se när våra barn leker är magiskt.

IMG_0021.JPG

IMG_0024.JPG

IMG_0027.JPG

1..2…3…Hoppa!!

Efter några timmar åkte vi hem och hämtade Felix som skulle sova hos oss lite spontant. Fredrik hade stannat och handlat på vägen hem så när han kom hem hade vi fredagsmys och kollade på Lejonkungen…det var Siri som valde…om vi säger såhär…STORT MISSTAG! Siri är oerhört omtänksam och har ett stort stort hjärta. Vi pratar tårar som sprutade, ”Gör inte så!!Neeej!! Va inte elak!!” ”Åh nej han är jätteledsen, åh ja meeeee”

Tur att Timon och Pumba rädda upp läget lite i alla fall.

Idag har vi varit ute några timmar i snön, det tog på krafterna. Siri somnade sittandes i pulkan.

IMG_0047-0.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *