Sovmorgon i vanlig ordning, vet att vi är galet bortskämda med att våran lilla Smula sover länge men tänker då inte skämmas över det. ( Men lider med alla er som måste hoppa ur sängen tidigt!!)
Sen hade vi en lugn förmiddag, lunchen var snabbfixad den med. Lördagens köttfärsås hottades upp med en burk majs. Jajemen idag lyxade vi allt till det haha. Siri vräkte i sig i alla fall så hon gillade det.

För några dagar/veckor sedan slutade vi att ens försöka få henne till att middagsvila vilket nog var det bösta vi gjort/inte gjort…eh..ja ni förstår vad jag menar. Att middagsvilan på sisådär 1,5-2 timmar helt har försvunnit har lett till följande:
1. Längre dagar där vi kan hitta på ner saker vilket är ett stort plus.
2. En tröttare tjej vid nattning, från 1,5 timma till kanske 30 minuter inkl sagan om Belle&Boo…kkar förbättring.

Så vi mår allihopa bra av att middagsvilorna nu är ett minne blott. Idag pälsade jag och Siri på oss och tog en promenad med Rocky (sammtidigt som jag oljebahandlade hår och hårbotten! Hallelulja för mösstider!)  Sen landade vi i vår trädgård där vi busade och kastade snöbollar sammtidigt som det öste ner snö på oss.

Åh vad vår dag låter ljuvlig, och det är dem flesta dagarna faktiskt. Självklart är Siri bångstyrig, sur och tydligen även helt döv emellanåt, men det är ju så alla barn är och inte är det särskilt jobbigt heller. Tålamod och att räkna till 10 & andas! Det hjälper, ja och så får jag använda arga rösten (hjälper dock inte!) Tomma hot funkar bättre. Efter x antal tillsägningar och påpekningar att vi måste gå ut ned Rocky får man faktiskt ta till drastiska åtgärder..iform av tomma hot! ”Kommer inte du ner nu Siri så går jag & Rocky ut själva….utan dig!!!” Det brukar hjälpa;) Vi får väll se huruvida denna unge kommer trottsa eller inte. Är det på den här nivån (den spelade döva nivån) ja då klarar vi oss.

image

Och det spelar ingen roll hur hon är för vi kommer alltid älska henne mest i hela världen. Och så härlig och omtänksam som hon varit och är mot Rocky..det får oss att smälta. Är impad av Rocky med faktiskt…dem är bra gulliga tillsammans♡

image

Eftersom hennes ljusrosa jacka bestämde sig för att gå sönder efter första tvätten fick den reklameras istället blev det den här lila parkasjackan. Och måste medge att jag gillar den bättre till och med. Siri älskar den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *