Ja nu kanske ni tror att jag har blivit helt alldeles sådär jättekonstig när jag satt den rubriken. Men ni förstår, Siri (&jag) tycker om att spela Pippi Långstrump spelet på min mobil. Och bra länge har vi nöjt oss med gratisappen. Men så för ett tag sedan köpte jag betalappen för sisådär 30kr. Och jag kan säga att den var värd varenda krona!! Man kan baka kakor, leka kurragömma, gå balansgång ja man kan göra massor med saker. Och så kan man gå in i en gaderob, i gaderoben kan man sätta samman två ord så säger Pippi dem. I gaderoben är enda stället man får säga fula ord. Siri kom i förrgår utspringandes till mig i köket och fnissade och pratade om vartannat och förklarade att Pippa sagt.. tihihih…GUBBEPOTTA hihihi.

Ja tänkte jag, det var ju ändå ett ganska milt ord..dock har det satt sig fast så att säga. I Fredags när vi var inne på apoteket satt Siri i kundvagnen medans jag fick experthjälp bland alla krämer och salvor som lovar det mesta. Helt plötsligt vräker Siri ur sig till expediten. ”Vet du? Jag spelar Pippi Lånstump (japp så heter hon om ni undrar) på mammas tefån och vet du va pippi säger i gaderoben…hihi…hon säger Gubbe Potta!! Hihihi…(följt av helt gravalvarligt..MEN det får man inte säga!” Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Har jag nämnt att hon pratar otroligt rent och bra för sin ålder?!? Inte alltid så värst bra i alla lägen kan jag tycka…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *