Sitter just nu i soffan under en filt och dricker cola ur flaska …cola nu såhär nära midnatt tänker ni kanske?! Jo jag tänkte hålla mig vaken och kika på musikhjälpen ett par timmar till innan jag krälar upp för trappan och drar täcket över huvudet. Jag är allt lite schleten känner jag. En grymt bra jobbhelg följt av jobbmåndag och efter förra veckas sjukstuga känns det nu som att jag skulle kunna sov ett dygn i sträck. Nu är jag ledig två dagar i rad..det ska bli härligt! 
♡♡♡
I Lördags jobbade jag 9-16, sen uträttde jag lite ärenden efter jobbet, målade naglarna och svidade om. Sen åkte vi ned till Arenan. O’learys stod på agendan. Där bowlade vi oss svettiga nästan hela cubusgänget. (Några saknade vi dock, så vi får nog ta en returmatch någon gång då även dem får va med:)..)
Nämnde jag att JAG VANN BOWLINGEN!!!?? Helt otroligt! Men så var det.
Sen käkade vi ”julbord” eller i vårt fall Hamburgare och dem var helt ok faktiskt..man blir hungrig av bowling!

image

♡Elaine, Maria, Marie, Linda&Karin♡

Sen satt vi och skratta och prata i x antal timmar. Så vid 24 tiden började jag resan hemåt. Härlig kväll!, dock var jag så oerhört seg på söndagmorgonen, men upp kom jag och anlände till jobbet. Och fullt upp hade vi verkligen. Dessutom berättade jag om alla våra underkläder för alla tjejerna somd deltog i Moa&Matildas Julklappsevent på Elins Esplanad. Jätteroligt men nervöst. Men fick verkligen toppenbra respons♡
Men jag var mer än helt totalt slut efter jobbet.
☆☆☆
Imorse tog jag och Siri sovmorgon innan det var dags för dagis och jobb.

image

Idag fick det bli tjock eyliner; jag trivs så bra i det. Dessutom invigde jag min nya klänning som är sååå skön..måste försöka få ett kort på den så jag kan visa er!!

Ne nu blir det lite Cold Case mixat med Musikhjälpen innan sängen ropar.
Sov gott♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *