Det har liksom inte blivit riktigt ljust alls idag och solen den har nog gått i ide för när syntes den senast?

Eftersom lilla Smulan va lite halvkrasslig igår, snörvlig som tusan inatt och inte alls piggelin i morse så fick det bli en hemmadag. VAB för min del. Beslutet om att inte chansa med att ändå skicka henne till dagis kändes än mer rätt då hon knappt åt någon gröt till frukost. Det blev en dag full med soffmys och spel. Ganska mycket tvätt och städ för min del eftersom Siri nöjde sig med att ligga i soffan. En kort promenad blev det med Rocky och då skulle såklart dock…förlåt jag menar såklart BEBISEN åka dockvagnen. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag blir rättad av henne. Blir lika fulliskratt varenda gång.
J”Har du haft roligt på dagis?”
S”Mamma jag går på GUL!”
J”Kan du ta av dig skorna”
S”Du menar stövlarna väll?!”
J” Leker du med dockan gumman?”
S”Mamma du menar faktiskt bebisen!”

Och såhär fortsätter det varje dag, haha hon är så rolig. Och babblar så mycket att man vissa stunder nästan vill använda öronproppar för att få en lugn stund. Men å andra sidan vill jag absolut inte missa något av hennes alla påhittigheter heller.

image

Fullt påpälsad med docka…jag menar bebisen och vagnen. Den suddiga bilden beror inte så mycket på att vi gick fort utan snarare min bristande kunskap i att hålla mobilen stilla.

Vår lugna och mysiga dag visade sig för övrigt ikväll då energin kom tillbaka med full styrka..ja i Siris fall åtminstonde..jag var trött! Men hon somnade ändå bara lite senare än vanligt. Dock fick jag absolut inget gjort på kvällen eftersom hon somnade på mig. Men vad gör väll det, alla tråkiga vardagssysslor finns ju kvar men kvalitetstid med vår lilla skrutt får man aldrig tillbaka så det värderas bra mycket mer än ett rent hem…hade dock mer än gärna hunnit med båda;)

image

Denna bild får avsluta..här var jag inte ganmal. Och vissa likheter finns det ändå med Siri tycker jag. Men svårt att sätta fingret på exakt vad det är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *