Jag körde till jobbet, 9-15, körde hem, hämtadr ut mitt körkort…wiiiihoooo!!, hämtade en överlycklig Siri som berättade för alla att vi skulle åka hem, när vi precis skulle gå ut från dagis illvrålade hon även ”HEJDÅ BARNA!!” haha hon är klockren. Vi var hemma i några timmar tills Fredrik kom hem, för då satte jag mig återigen i bilen och körde in till Skövde för lite kvällsmöte på jobbet, och pizza. Så det blev en mysig kväll. Sen körde jag hem till tonerna av massa basig popmusik. I loved it! Förlåt att jag tjatar om körkortet..men jag har liksom aldrig haft något som ni vet och har vant mig vid att åka buss, få skjuts eller liksom inte kunna ta mig från A till B. I ca 7 år har jag pendlat till Falköping och Skövde, många timmar har det blivit. Men nu kommer jag spara in massa tid!!!.

image

Taaadaaa:) Love Life!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *