I fredags packade jag&Siri väskan och följde med min lillebror A & min systerson F till Göteborg. Målet var Universeum och efter några mindre felkörningar och öga mot öga med spårvagn(tack för den Gpsen!) så kom vi fram. Är imponerad av att min lillebror vågade köra i Göteborg.!

image

Väl framme på Universeum väntade min fina systeryster och lilla kusin Wilma. Sen spenderade vi eftermiddagen med att utforska sveriges natur, regnskogen och masaa läskiga djur. Ja även hajar fick vi träffa på nära håll. När hajen kom riktigt nära sa Siri ” Det räcker nu mamma!” Och ville gå till nästa sak.

image

Läser om de olika fiskarna.

image

Samtal om vilken haj som var pappa haj. Haha

image

Felix visar ormarna för Siri.

image

”Där är ormen mamma!! Se ormen!!” Mamma står bra här borta Siri, jag ser ormen härifrån med…hm..

image

Här har Siri byggt en klättrabana! Imponerad av hennes tålamod.

image

I teknikrummet kunde man blåsa såpbubblor och göra massa andra experiment.

image

Wilmisen var duktig på att klättra.

Efter några timmars utforskande och lek gick vi till souvernirshoppen där Wilma&Siri skulle välja ut varsin grej. Siri valde en fluffig kanin…jag är inte förvånad.

image

Sen åkte vi hen till Susanne och Staffan. Siri&Wilma lekte en hel del och vi käkade god mat innan jag lyckades natta både mig och Siri klockan 21. Ojdå…trevligt sällskap jag var. Haha men gott var det att sova med.

På Lördagen åkte vi tjejer till Frölunda torg och shoppade. Present till Julia stod på min lista och vi hittade massa fina saker. Tjejerna hade roligt dem med, även om shopping kanske inte är det roligaste dem vet.

image

Roliga stenar att klättra på..

image

..eller ligga och vila på..

image

.för trött blir man av shopping.

image

Med en fullastad vagn tog vi oss en glass på stationen innan vi kramades hejdå och klev på tåget.

Siri och Wilma har lekt så bra ihop, och det märks att dem gillar varandra. Goa tjejer♡

På tåget fick jag och Siri en kanonbra plats. Precis vid dörren och så två sittplatser så vi satt själva i ett litet krypin. Vi åt lite godis, läste böcker och pratade. Siri fnittrade över att vi åkte tåg OCH åt godis, det var liksom lite sådär lyxigt tyckte hon.

image

Siri fick en lila rolig krummelur av wilma..som man kunde dra i..

image

man kunde dra i tentaklerna ganska mycket…sen kunde man..

image

släppa den och då kunde den åka rakt på kinden. Haha oj vad roligt vi hade med den.

När vi kom till Falköping spanade vi efter våra älsklingar..när vi nästan gett upp hör vi någon vissla från perrongen på andra sidan spåret. Bra där Fredrin du hade tvp stycken att välja på..du valde fel. Haha så det blev inget såntdär överglatt happymoment med tårar i ögonen där inte. Haha

Helgen var ljuvlig, och jag är så glad att vi kom iväg. Fredrik jobbade ju så vi hade inget direkt hemma att göra , och då är det ju roligare att åka och hälsa på systeryster♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *