Nepp bara Torsdag men efter denna jobbdag så tar jag&Smulan långhelg. Så underbart med tre dagars ledigt. Speciellt då denna veckan varit en aningen hektisk. Men om några veckor kommer det lugna ned sig. Jag längtar!! För då är buckyn avklarad och körlektionerna blir lite glesare. Så då kan jag flytta fokuset mer till jobb och kanske ha en del fritid som spenderas med familjen♡

☆☆☆

Jag är fortfarande inne i ett flow som gör mig till världens tacksammaste. Att må bra är väldigt underskattat om man inte tidigare mått dåligt! Men dåligt har jag mått och nu när jag är bättre är det ren och skär gråtfärdig lycka att kunna klara av vardagens alla måsten och till och med ha energi över till allt det där som sätter guldkant på tillvaron. Underbart!! Förlåt om jag tjatar om just detta!
☆☆☆
Igår var det en kanondag på jobbet, fick ut massor med underkläder, fixade lite med kassapunkten, fyllde på kosmetik. Fick spontanbesök av MaxFactors representant som ska gå i pension, så det var härligt att få krama om honom lite. Och så kom ett väntat besök av Isadoras representant. Hon hade en lååång dag bakom sig och vi stod sist på agendan. Jag älskar ju kosmetiken! Vilket hon märkte och blev överlycklig över mitt engagemang och ordning att jag fick en spontankram samtidigt som hon överöste mig med lovord och att jag gjorde hennes dag. Jag blev nästan gråtfärdig! Och kvällen fortsatte med att jag fick sms av min fina chef där jag fick reda på att jag blivit månadens säljare.

image

Det går verkligen bra nu helt enkelt!

I morse gick vi upp tidigt och för en gång skull var det inte så svårt att få upp Siri heller. Sen när jag visade att jag köpt hårspännen med mimmi & rosetter på. Satte hon sig som ett ljus medans jag satte upp hennes hår. Hon sprang till spegeln och tittade nöjt, sen visade hon Fredrik. Nöjd liten Siri som åkte till dagis.  Jag saknar henne redan!
Hoppas ni får en finfin torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *