I måndags jobbade jag och tog sedan sen bussen hem. I tisdags var det dags för Bucky. Så eftermiddagen spenderades i Skövde. Men hann med en tidigare buss så jag kunde hämta Siri en hel timma innan det var hämtning egentligen. Det är helt underbart att komma till dagis och få världens kram och massa pussar vav min lilla Smula. Sen gick vi till Lidéns…den ganska korta vägen tog gansk lång tid. Vi gick balansgång på alla linjer. Gick i prasslet av löv på gräsmattorna och så träffade vi några barn med nypallade äpplen dem gärna delade med sig av. Sen var vi lite på Lidéns innan vi for hem. I går var det onsdag, ännu en ledig dag som var fullproppad med aktiviteter. Jag gick upp strax efter 6, cykla till körskolan och körde 7.30- ca 9. Sen åkte jag med i bilen medans de andra två eleverna körde. Så jag var inte hemma förens 12.30, lunchade hemma med familjen. Sen försökte vi oss på en vila som vi fick ge upp..hon ville inte alls sova. Kl 17.15-18 var det gympa. Och det gick jättebra, en liten vurpa som kunde blivit ett högt fall blev det och hjärtat satt i halsgropen. Men det gick bra som tur var.

image

I väntan på gympa…

image

Hon var galet bra på att klättra! Och en kullerbytta på madrassen gjorde hon med.  De nya träningskläderna & skorna fick högsta betyg av vår lilla minigymnast.

Efter gympan åkte vi smabbt ut till Källefall med Siri&Rocky. Fröken S var överlycklig och sa glatt hejdå mamma och pappa så fort vi kommit innanför dörren. Jag och Fredrik åkte tillbaka till stan, Hotellet närmare bestämt och där var vi med på quizkväll. Jätteroligt var det!!:) vi kunde vunnit…inte långt ifrån. God mat, ljuvlig dessert och finfint sällskap i form av mina härliga svärföräldrar och en av Lidéns leverantörer. Rolig kväll!!
Sen hämta upp Hund&Barn för att sedan landa hemma i sängen.
Idag har vi haft en lugn städdag jag å Siri, ja Rocky med för all del..men i em ska vi åka till Cubus på kundkväll, missa inte det.

-20%på allt inkl kosmetik
-100,- rabatt vid köp av damjeans från 299,-
Verkligen Toppenerbjudande!!

image

Ändrade om lite pynt här hemma. Alltid roligt att förnya lite med saker man redan har liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *