Jag jobbade fredag, lördag, söndag & måndag..idag var jag ledig men fick ändå lämna Siri på dagis kl 11. För lite över 12 tog jag bussen till Skövde och åkte till Sjukhuset för min andra Buckybehandling..bara 4 kvar för denna omgången i alla fall. Och även fast behandlingen tar knappa 45minuter är det verkligen en hel eftermiddag som går åt. Cyklade till stationen, Buss till skövde 12.30, sen stadsbuss till sjukhuset, läkarbesök/bucky, stadsbuss till stationen, buss hem…sen va jag hemma typ 16.30. Så en hel eftermiddag gick åt men. Det var härligt att hämta Siri på dagis:) Hon kom springandes med en teckning i handen ”mamma, titta va jag har!! Jag har gjort en teckning!!” Följt av ” åh min mamma!!” Sötfia♡
Nattningen var busenkel idag och klar redan 19.30, gött! Men efter dagis och innan nattningen så hann jag och smulan pyssla lite.

image

image

Knapparna köpte jag idag på netto, och krukorna som knappt kostar en tjuga ihop kommer från Lidéns, billigt litet pyssel som Siri tyckte var jätteroligt.


Siri har haft ett par sneakers som vi köpte tidigt i våras, dem sjunger nu på sista versen. Så därför beställde jag hem två nya par skor, det är så smidigt på sportamore med fri frakt&retur. Så ett par kommer åka tillbaka men det är ju kanon att kunna testa dem innan man bestämmer sig. Höstkängor har hon, men ska det vara såhär mildt lär det behövas några vanliga skor med.

image

Visst är dem fina, och till bra pris med.
Så nu väntar jag bara på att få hem dem.

Natti natti♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *