Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Gick upp klockan 5.30 och det är ganska (läs; ooooerhööört!!) tidigt för att vara mig. Resten av familjen sov så gott så. Rocky fick jag tvinga ut på en kiss i trädgården. Och efter hans frukost sprang han snabbt uppför trappan och la sig igen han med. Jag klandrar honom inte. Jag cyklade till stationen och var bara sisådär 20 minuter förtidig men vad gör det? Vädret var ljuvligt i morse, precis lagom varmt och inget regn.

Jag har en ganska hård arbetsvecka som startvecka, men kroppen tycks vara på min sida så därför gör det mig ingenting. Jag har jobbat 12-20.15 måndag&tisdag, idag 8-15, imorgon 10-20.15 och slutligen Fredag 15-20.15. Men sen tar jag helg med semesterfirarna hemma innan verkligheten med jobb för Fredrik & dagis för Siri drar igång igen.

Vi har haft det riktigt varmt i butiken och svetten har runnit bokstavligt talat. Det är hemskt att ha det så varmt. Vet inte hur många vattenflaskor jag hinkat i mig de senaste dagarna. Igår räckte det inte..utan huvudvärken kom smygandes på eftermiddagen i alla fall. Men tur att man har ett väldigt roligt jobb som väger upp;)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *