Alltså vilket underbart väder vi haft idag! (Tänker på förra året då det var svinkallt och blåsigt. ) Jag och Siri startade dagen med lite dans och mys! När jag satt på toaletten så kommer Siri inspringande helt själaglad var hon. ” Titta Mamma!! Siri hitta ägg i siris rum” Va tänkte jag…men så ser jag när hon springer in till mig att hon håller ett kinderägg i handen. Förstår då att Fredrik gömt lite ägg. Så gulligt gjort tycker jag. Siri sprang in igen med orden ”Siri leta mera ägg!!” Kom ganska snabbt tillbaka med ytterligare ett och så igen. Tre ägg samladr hon ihop hur snabbt som helst. Det sista letade vi efter tillsammans och hon blev lika glad även för det ägget. Sen städade vi och hade en lugn fm. Och efter dusch så fixade vi iordning oss. Även Siri fick smink idag och det tyckte hon var extra skoj. Ställde sig framför spegeln och pekade på kinderna. ”Siri ha prickar där” Det är ju så himla skoj att hon pratar så mycket. Vi kan liksom prata och be henne om saker på samma vis som med någon mycket äldre och hon svarar så tydligt på allt.

image

Bedårande var bara förnamnet på denna lilla påskakärring. Åh vad mamma älskar dig!!

När Fredrik kom hem från jobbet åkte vi direkt mot Lidéns Kulle. Där Fredriks bror med familj bor. Och där firade vi påskafton på bästa sätt. Nöjda barn, härligt sällskap, underbart väder och god mat.

image

Dem bor perfekt! Stora ytor att röra sig på och att sitta vid solväggen var helt underbart!! Siri var nöjder som vanligt och pendlade mellan lekstugan, sandlådan och säldyk nedför rutchbanan.

Nu ligger vi i soffan och tittar på Harry Potter. Siri somnade på två sekunder efter ett välbehövligt bad och en flaska välling. Tröttskrutt! I morgon väntar ytterligare en dag med härligt väder. Längtar till solen♡

Glad Påsk på er allihopa♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *