Jag bara älskar onsdagar! Hela lilla familjen är samlad. Vi startade dagen med sovmorgon, sen kände jag någon som knackade mig på axeln och när jag slår upp mina ögon så är det ett par pigga blåa ögon som stirrar in i mina från ungefär 5cm avstånd ” Hej Mamma! Mamma vaken, pappa sova, Rocko vaken, Hej hej Rocko” Så här startar ganska många av våra dagar. Siri ligger i standby på natten och när hon vaknar bara bubblar hon över och kan inte sluta prata och skratta.

image

Såklart att kanin ska läsa boken med!

☆☆☆
På fm kom Jocke och Zeb hit och hälsade på. Siri kom ur sin blygzoon ganska snabbt faktiskt. Så hon sprang runt och visade alla saker och lallade runt.

☆☆☆
Sen fick vi lite bråttom och lämnde Rocky på Lidéns och åkte till Falköping. Det var dags för lite nålar igen. Härligt! Så efter en avslappnande stund blev det en tur in på Netto och sedan McDonalds. Siri åt lite hamburgare några pommes och sen högg hon in på morötterna som var höjdpunkten för denna lilla tös. Hihi.

☆☆☆
Vi hämtade upp Rocky och hälsade på hos Famo och faffva lite. Sen förklarade jag att vi skulle hämta paket, ”hänta keet!! Pååkeet!” Ja nu är det ju självklart att hon sa paket, på sitt sätt, men det tog ett tag innan jag fattade. Och när jag förstod och sa : ”Ja vi ska hämta paket!” Så sprang Siri tillbaka till Farmor Linda, hojtandes ”Hänta Påååket Siri Göra” och när vi gick mot bilen så säger hon ”tomten komma me påket!” Jo det gör han ju men inte just idag.
☆☆☆
Väl hemma började Siri nästan krypa ur sitt skinn innan jag hade fått upp paketet. Det var skor vi hade beställt. Och alla skor skulle ju så klart provspringas. Och alla var bra!! Förutom ett par av Fredriks skor, så dem lämnar vi tillbaka nästa Skövdebesök.

image

Praktiska skor som kommer användas både på dagis och hemma, gummistövlar som nog kommer användas mest på dagis. Och så dem fina kavatskorna! Jag skulle aldrig ge 500/600kr för ett par skor som kommer bli för små. Och dessa kostade 499kr men var nu nersänkta till 199kr vilket inte alls är ett orimligt pris.

Väldigt nöjd över vår mysiga onsdag, och över lite nya skor! Man kan inte ha för många skor;) och inte heller kan man få för många mysiga onsdagar;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *