..det fick jag tidigare idag. Fick öppna i pyjamasbyxor och med håret i en trasselhög på huvudet;) Det var min fina svärmor som stod där med en liten fin ask till mig. Thomas Sabo askarna är ju så roliga att få. I den lilla söta asken låg en så himla fin berlock i form av en fjäder, lite tilltuffsad..precis som jag. Hihi så det kunde inte bli bättre! Sen pratade vi lite och jag blev alldeles rörd och gråtig av hur fina mina svärföräldrar är, så omtänksamma och måna om att alla ska ha det bra. Så där stod vi i hallen och grät lite.

image

Berlocken passade perfekt i armbandet..men när jag satte dit den insåg jag att berlocken var väldigt fin, ny och blank, medans mitt välanvända armband blivit väldigt grått och matt. Så googlade lite och fixade ett bad med folie, bakpulver och vatten för mitt armvand och de lite äldre berlockerna. Och vet ni?! Det blev nästan som nytt.

image

Syns inte så tydligt här men i verkligheten syns det väldigt stor skillnad från innan.

Älskar mitt armband♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *