Finns inget härligare ljud, när man har valet att vara inomhus då vill säga. Jag satt i soffan och virkade lite bakverk medans regnet smattrade mot fönstret.

Jag påbörjade ett projekt igår som jag slutförde idag, men att sitta vid symaskinen är än så länge inte optimalt för mina ben och höfter. Jag har haft en tanke i huvudet om att sy ett moln med droppar. Och nu så är det äntligen klart.

image

Siri älskar det, går fram och slår runt alla droppar. Det första hon sa när hon såg det var ” mamma ha gjot den!” Älskling♡

I eftermiddag har vi mest lekt på rummet jag å Siri, Rocky han har legat bredvid. För första gången på flera månader har jag idag suttit på golvet..förstår ni hur underbart det är?! Troligtvis inte, men för mig innebär det att jag kan sitta på samma nivå som Siri istället för att jag suttit på stolen i hörnet av rummet.

image

Minifikasetet fick Siri av faster Camilla och det leks det flitigt med här hemma.

image

Pusslet fick hon i julklapp av Farmor&Farfar och det gillar hon massor, för några få veckor sedan gick det inte att pussla det men nu är det inga problem. Hon lär sig snabbt.

image

Vår älskling♡

Det har varit en bra dag, bara att kunna, rent kroppsmässigt, exempelvis tvätta, plocka in i diskmaskinen, stå och laga mat det är lyx för mig då jag för ett tag sedan inte kunde göra något av det. Energin var dessutom i botten men den börjar komma tillbaka. ♡

Hoppas ni haft en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *