Jag har varit en nagelbitare som barn, men någon gång i tonåren bestämde jag mig för att sluta, och jag har liksom alltid tyckt långa naglar varit snyggt. Lite lätt avundsjuk var jag på dem som lyckaded ha fina naglar.

Då jag arbetade på systembolaget så gjorde jag en nagelförlängning och var grymt nöjd. Men det håller ju inte för alltid. Har även gjort det utomlands. Men har alltid haft jobb som slitit hårt på naglarna och dem har gått av på löpande band. När jag väntade Siri och även efter hade jag fantastiskt fina naglar. Men dem blev kass för ett tag sedan igen.

För drygt en vecka sedan gick alla mina naglar på vänster hand av, målade då på rött gellack. Och idag hade det blivit väldigt mycket utväxt på dem.

image

Detta foto togs för några dagar sedan, utväxten syns även här.

Nu har mina naglar blivit betydligt längre och jag passade då på att göra Fransk Manikyr, använde då baslacket, två lager med vitt på tipparna och så topplacket. Blev riktigt nöjd!

image

Det är så tacksamt att använda gellack, torkar direkt och resultatet blir blanka fina naglar som håller för vad som helst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *