Ja det är frågan. Vi tänkte inte så mycket på det förut och det har liksom inte varit något problem heller. Siri hade den oftare när hon var liten, men sen var det mest att hon hade nappen mitt på dagen(om hon lyckades hitta någon i typ leklådan) som jag tyckte var lite mindre bra.

För drygt en månad sedan lyckades hon bita hål i inte mindre än 6 nappar, dessa slängdes och vi köpte 4 nya varav två endast fick användas på natten, de andra två till vilan på dagen. De två nattnapparna lyckades hon bita sönder efter två dagar. Inte när hon sover utan när hon vaknat märkte vi att hon gnagde till och så var dem trasiga.

Så nu får hon nappen precis innan hon ska somna och så får hon ge oss den när hon vaknat igen. Och visst frågar hon efter nappen ibland när hon slår sig eller bara vill mysa men då räcker det med att vi säger ” nappen har man ju bara när man sover” då svarar hon ”jaa” och skrattar lite som att hon tyckte det var tokigt att ens fråga. Haha

Vi får se när det är dags att sluta med napp på natten med. Vi märker nog när det är dags. Som det är nu har hon den precis när hon somnar, sen spottar hon ut den och tar den först om hon vaknar och letar efter den på natten. Så det är ingen brådska.

Hur har ni gjort med just napp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *