Ännu en dag som fick lite guldkant..vet egentligen inte varför men det var en sån där extra mysig dag. Enda krisläget var på förmiddagen när Siri inte alls var road av att jag skulle betala månadens räkningar..hon ville då promt sitta i mitt knä och gärna slänga upp armen på tangentbordet..och i internetbanken kan det få förödande effekt. Så istället fick hon stå och småtjuta på golvet. Men sen sån var vi på rätt spår igen, och nu i eftermiddag följde vi med mamma och pappa till Skövde. Jag hade en lista med mig på saker som jag skulle uträtta…men ja..inte mycket kunde strykas  på listan där inte. Kan ju bero på att jag är en aning tankspridd. Men lämnade tillbaka returer på cubus och köpte reflexvästar på Rusta det gjorde jag. Sen blev det även tre underbara kuddar, årets nya julgranskula(tradition), newbieplagg till Siri och även två nya böcker..som handlade om tomten..så nu ska hon minnsan få lära sig mängder om tomten så hoppas vi på att hon inte blir rädd för honom på julafton, försöka duger;)
☆☆☆
Eftermiddagen var görmysig! Åt mat på Alpina, strosade runt i affärer och Siri skötte sig exemplariskt. Ja inne på Maxi i kön så hade jag&Siri så roligt att vi fick ännu en liten tjej på köpet, som tyckte det verkade mycket roligare hos oss än hos sin något stressade och inte så lite irriterade mamma. Jag funderade då åter igen..När ska jag börja bli en såndär mamma som stressar och skriker på mina barn?! Troligtvis när trottsåldern slår till..men fram tills dess så tänker jag fortsätta att njuta av föräldraskapet. Jag älskar det!
☆☆☆
Precis innan vi åkte stod Siri i fönstret och spanade på fåglar, och då bara slog det mig..hjälp!! Hon har blivit stor!
image

Idag har hon sagt massa nya ord. Bland annat Tomte&makaron. Hon är underbar!!! Liten mini börjar bli stora tjejen. Och för varje dag som går älskar jag henne bara mer och mer..hur är det möjligt???!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *