För en tid sedan la vi märke till att Siri skelade innåt näsan med ena ögat. Tänkte inte så mycket mer på det, men märkte av det några gånger till den helgen. Så jag Googlade, och för att göra en lång historia kort ringde jag då Bvc, som direkt skickade en remiss till Ögonmottagningen i Falköping. Så idag var det då dags. Så kl 6.30 väckte vi en supertrött Smula, och kl 7.20 åkte vi mot sjukhuset i Falköping.
image

I väntrummet fanns det en docka till Siris stora förtjusning.
♡♡♡

Vi kom in till läkaren lite efter 8, då fick hon titta på lite olika bilder och säga vad hon såg. Och hon var så duktig vår älskling. ”KATT..maaaoo”, ”Häst…ihijii” osv. Blir lite extra stolt kände jag. Sen fick hon droppar i ögonen som ska vidga pupillrarna. Dessa droppar sved ganska mycket så då var det inte lika roligt längre. Men sen var hon glad och medgörlig igen. Vi fick sedan vänta på nästa tid i ca 40 minuter så då passade vi på att frukostfika lite.
image

Här hade dropparna precis börjat verka. Hon såg för rolig ut. Kan lugna er med att hon inte såg såhär förskräkt ut hela tiden.

Och efter ytterligare mätningar och undersökningar kom dem fram till att hon är översynt. Så det blir glasögon!
Detta kom lite som en chock för oss måste jag medge. Vi tyckte mest att vi var lite löjliga när vi ringde bvc om skelningen som syntes lite då och då. Men nu i efterhand var det ju ganska tur att vi gjorde det. För det är ju bättre ju tidigare ett synfel upptäcks. Vi var nog klara på sjukhuset vid 10 20 tiden, så det tog sina timmar, men det flöt på riktigt bra ändå tycker jag.

♡♡♡

Så när vi kom tillbaka till stan så hoppade vi in på Franzéns och kikade på bågar och vi fick med oss hela 6 par hem som hon ska få testa lite i helgen. Och på måndag ska vi gå in och beställa hennes glasögon. Det som blir mest spännande är hur vi ska lyckas få henna att ha dem på sig…hela dagarna..lycka till säger jag;)

♡♡♡
Nu är jag äntligen på väg till jobbet, var ledig i 5 dagar och sjuk igår så jag läääängtar kan jag lova! Nu jobbar jag hela helgen och det känns härligt. Nu kanske ni tror jag är helt konstig men jag gillar verkligen mitt jobb. Och har saknat jobbet och mina fina kolegor en hel vecka.
Trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *