Jag har varit ledig i tre hela dagar..det gick fort! I fredags hade jag och Siri en städardag. Och lagade även god lunch till pappan i familjen. På kvällen fick jag någon typ av sockerkick av glaset cola jag drack vid 20.30 tiden och satt och virkade till klockan 2(!!)

image

Dessa tre blev helt klara, och nu har jag en liten samling igen.

I lördags jobbade Fredrik till 13, så på förmiddagen passade jag och Siri på att bjuda hit min fina vän Catrin på en kopp te. Alltid lika roligt att träffa henne. Och Siri ..ja hon ville mest klättra på henne. Haha
Sen när Fredrik kom hem så käkade vi lunch och tog en vila i soffan. Gött. Sen åkte vi ut en sväng till Källefall till mamma och pappa, där vi fikade och Siri vräkte i sig tårta till mellanmål…ehum..jaja det är ju väldigt sällan om nästan aldrig den lilla damen äter sådant så det fick gå bra. Vi packade in oss + en hyvel i bilen och åkte hem igen. Myskväll i soffan framför Så mycket Bättre. Siri fick somna nere:)

image

Och jag beställde hem lite från H&M, inte allt på bilden men några av sakerna. Någon hejd får det vara.

I Söndags tog hela familjen sovmorgon och kom inte ur sängen förens lite i 9. Efter frukost och lite övervägande fram och tillbaka bestämde vi oss för att trotsa regnet och åka upp och gå tipspromenaden på Berget. Det blev en regnig historia och våra tipspapper var mer pappersmassa när vi gått klart, men Siri somnade gott i vagnen i alla fall.
När vi kom hem så drog jag igång ”Projektet ’Slutföra Projekt’ ” Så jag målade klart byrån och gaderoben i Siris rum och drog över spegeln i badrummet med lite vit färg, den blev mycket bättre. Sen målade jag hyllan som står i hörnet med..den blev INTE bra men det gör inte så mycket eftersom den ändå är ostadig och nog kommer få åka till återvinningen.

image

image

Nu ska bara luckorna till gaderoben hyvlas lite till så dem kan stängas sen är det klart. Så skönt att kunna pricka av det från listan!

Nu kanske ni trodde att alla mina projekt var klara för dagen..svar Nej. Så när Fredrik nattade Siri satte jag mig vid symaskinen och sydde klart den sista kaninen i den näst sista beställningen innan jul. Och sedan fick alla kaninerna både ögon nos och mun. Så 4 kaniner är klara att flytta hemifrån.

image

Känns alltid fantastiskt skönt när man lyckas slutföra projekt som blivit liggandes.

Tycker vi han med hur mycket som helst i helgen och ändå känns det inte som vi haft fullt upp utan hunnit med att mysa mycket och ha lugna sköna dagar.

Nej nu ska Siri kläs för dagis. Hon badade nu på morgonen och har sprungit runt med blöja sedan dess. Men nu blir det kläder på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *