Jag övningskör så fort vi ska ta bilen någonstans och det går kanon. Så kl 9.50 var jag på Salong Vasa i Skövde för att få Fiskspapedikyr. Och hur det var kan ni läsa i mitt förra inlägg. Men gudomligt lena fötter har jag!! Sen gick jag på mina mjuka fötter till Sandtorget där jag hoppade på Stadsbuss nr 6, mot Stallsiken. Jag mötte upp Siri&Fredrik som varit på Stellas lekland medans jag fick fotbehandling. Dem hade haft skitkul! Så roligt med dessa lekland där både stora och små kan leka tillsammans.

♡♡♡

Nästa stop blev på Max där vi käkade lunch. Siri fick sin första maxbox med tre kycklingbitar varav den ena landade på golvet. Men två bitar åt hon upp och så dippade hon några pommesfrittes. Ja ett och annat minibett från min hamburgare slank nog allt ned med. Efter lunchbrejken så åkte vi till Esplanaden där jag parkerade i P-Huset för första gången! Visserligen  var det inte direkt fullt med bilar om vi säger så…men ändå!

♡♡♡

På Cubus hämtade vi Flyers inför morgondagens Kundkväll. -30% på hela köpet får ni mellan 16-20 i morgon hos oss på Cubus i Skövde. Även styling m.m kommer att ske i butiken så missa inte detta!! Sen vidare mot H&M där pappan i familjen köpte ett par vinröda byxor så himla snygga! På skopunkten blev det skor till hela familjen men vi landade ändå bara på strax under 600. Det är billigt tycker jag! På Lindex hade jag en kanonbra kupong som gav oss 30%på ett helt köp så där blev det kläder och en jacka till siri och ett par snygga gummistövlar till mig som var galet sköna!

♡♡♡
Maxi fick sig också ett besök såklart och dollarstore likaså. Där köper vi alltid Huggies våtservetter för 10,-/förp istället för minst det dubbla på Ica. Så nu är förrådet påfyllt igen.

♡♡♡
Hem kom vi strax innan fyra efter att vi hämtat Rocky och även hämtat schemalappar på dagis. Vid 16.30 kom finaste vännen Elinor och sötungen Olle så lekte och fikade vi lite och pratade massor. Så himla mysigt avslut på en fantastiskt rolig dag! Älskar Onsdagar!!

Nu ska jag lyfta över Skruttan till sin säng så ska jag och virknålen försöka sammarbeta ihop något till Fredrik…det ska bli något Rosa! Spännande??? Lovar att visa resultatet.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *