Ni kan ju gissa hur glad jag är över att Siri inte spydde något mer efter fm. Igår!! Hon har ätit bra och verkar vara pigg och kry idag, hon hostade en aning på kvällen bara. I morgon är det Onsdag=Fredriks lediga dag. Jag tar bussen till jobbet vid 10.40, börjar inte förens 12, lyxig förstadag kanske ni tänker, men jag jobbar ändå mina 8 timmar då jag inte slutar förens 20.15:) Ska bli roligt att komma tillbaka..jag vet inte riktigt vart det är tänkt att jag ska vara, men det löser sig.
                                   ♡
På tal om något helt annat..jag beställde en hel del garner förut & nya mönster. Jag virkar egentligen helt på frihand numer, dels för att jag kan de mönster jag virkar efter och dels för att jag hittat på en del själv med. Men nu ska det bli skoj att testa lite annat med. En halsduk ska det bli också..jag vet ju dock inte när jag ska hinna men jag får ta mig tid när resten av familjen sover helt enkelt. Dessutom tillbringar jag ju minst 80 minuter/dag på bussen, och kanske 40 minuter på att vänta på bussar så tiden finns ju lite här och där.

En del av er kanske undrar hur det går med körkortet?! Jag har lagt teorin på is, men kommer ta upp det igen nu när jag bussar fram och tillbaka. Jag övningskör jämn med Fredrik. Såfort vi ska åka någonstans så är det jag som sitter bakom ratten. Känner mig trygg faktiskt, men vill snart försöka få till en körlektion med skolan också. Men det får bli när jag börjar få lite lön igen. Jag har mina mål och jag hoppas på att nå dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *