I Lördags besökte vi Julia i hennes studio för första gången. På agendan stod det fotograffering i vintagestil. Så Siri fick ha sin underbara pomp de lux klänning på sig som går i brunt. Rekvisitan hade Julia lånat av några tjejer som har en loppis här i närheten. En underbar dockvagn och en så himla fin badbalja i zink. Så Siri fick både fotas och bada. Anledningen till att vi hade ytterligare en fotograffering (den 3:e på mindre än 3 månader) var för att Julia ville testa att fota ett barn i studion. Och Siri är ju lite av en försökskanin så vi blev såklart väldigt glada att bli tillfrågade. Fotona blev underbara!! (Vet inte alls hur upplösningen blir då det är screenshots på de riktiga bilderna)

image

image

Denna underbara dockvagn var helt underbar. Vill ha!! Siri gillade den och visst sitter min egendesignade kanin väldigt bra däri?!

image

image

image

Här ser ni den fina zinkbadbaljan. Som Siri var lite bortkommen i, men när Tuana hoppade och skojade bakom Julia så kom det faktiskt ett och annat leende från denna lilla dam.

Kommer absolut att förstora några av bilderna!
——————-♡——————-

Är ni sugna på att anlita Julia så hittar ni hennes blogg här
http://juliasfotografier.blogg.se/

——————♡——————-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *