Idag har jag inte haft någon bra dag. Vaknade efter en kass natt sömnmässigt. Inte för att Siri inte sovit, nej utan för att min kropp bestämde sig för att vara kass!! Kom efter mycket stretchande och fula miner upp ur sängen. Och kunde inte gå knappt. Ljumsken och höften värkte ikapp med min axel och skuldra. Bra start! Tur Fredrik var hemma idag för lyfta och bära eller ens gå var verb jag helt saknade kapacitet att utföra idag. Fan! Det är inte ofta jag bryter ihop och känner mig precis värdelös men idag var det en sådan dag. Kom på mig själv med att vara avundsjuk på en som gick normalt utan smärta! Hur som helst ringde docktorn redan på förmiddagen och meddelade provsvaren. Och sänkan var för hög. Och jag har en Inflamation i kroppen. Vad den beror på eller varför vet vi inte. Så i morgon får vi pussla ihop morgonen så att jag hinner fram och lämna mer tester. Hoppas hur som helst att orsaken skall hittas och att jag får må bra igen.

Ovanstående skrev jag i gårkväll, men då siri inte alls ville sova själv fick jag gå upp och lägga mig i våran säng med henne och läsa min bok istället. Ganska skönt ändå. Idag startade jag dagen med att må så vedervärdigt illa. Vilket berodde på att jag skulla fasta innan nya tester skulle tas men ändå ta medicin som vanligt. Inte konstigt magen ville vända ut och in på sig själv. Lämnade i alla fall nya blodprover idag. Peppar peppar har jag liiite mindre värk precis just nu. Dessa stunder är guld värda för mig just nu. Hoppas dock dem små stunderna snart blir min vardag igen. Sådär nu har ni fått en uppdatering av läget.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *