I går var det dags för inskolning, mellan 9-11 var vi på dagiset. Siri var lite blyg och vill som vanligt kolla läget innan hon gav sig in i leken. Men vi gillar dagiset och personalen!

image

Igår hann vi leka inne, ha frukt och sångstund  lukta på pinnar, gunga och leka i sandlådan. Inte konstigt att hon var ganska trött när vi gick ned till Lidéns för att invänta pappans lunchrast. Sen när Fredrik åkte tillbaka till jobbet så somnade både jag och Siri i soffan. Mysigt♡

Idag var det dags igen. Lika  bra att vi vänjer oss med tidiga mornar. Ingen av oss är någon morgonmänniska kan jag erkänna. Men upp kom vi och på dagis var vi även idag som sagt. Och jag märkte redan skillnad på att Siri kände sig tryggare idag. Gick till fröknarna, spatserade iväg när vi var jge och hade inte alls samma stenkoll på mig som hon hade igår. Härligt att det går så himla bra! Agnes skolas in sammtidigt och dem är riktigt mysiga tillsammans. Idag höll dem händerna och dansa runt lite och kramades. Supergulligt!

image

Mysigt med nya vänner♡

I morgon sköter Fredrik inskolningen, medans jag åker till Falköping på förmiddagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *