Ni minns dem där möblerna vi köpte i onsdags?
image

På fotot som jag lånat av blocket.se är bara en av de två sängarna med. Men det var i alla fall 2 likadana sängar från 1930talet, ett linneskåp och en byrå. Allt detta blev vi ägare till för ynka 1000kr. Ett kap!

På vägen hem åkte vi till cheapy i Falköping och köpte färg, penslar och en roller. Sedan har möblerna stått i garaget. Men tidigare idag passade jag på att grundmåla skåpet, bara hyllorna och dörrarna kvar. Så nu sitter jag och googlar på knoppar och beslag. Har bestämt mig för att det får bli porslinsknoppar från Indiska, dem har massa fina! Men än dröjer det länge innan det är dags att skruva i knoppar..

image

Älskar skåpet! Det står i två delar just nu. Underdelen är vitmålad och har två lådor, överdelen står bakom, den är numer vitmålad men på bilden är den blågrön. I ena skåpet är det en stång och i det andra två hyllor. Blir perfekt till smulans kläder.

Det är ju så himla roligt med gamla möbler, möbler som inte är massproducerade, som inte är gjord av spånskiva. Möbler med en historia bakom. Dessutom är det ju lite speciellt att jag fått måla dem lite med.

-Angelica-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *