Tänk vad jag älskar att förbereda, pyssla och fixtrixa innan ett kalas. Denna vecka blir det inte mindre än hela tre stycken kalasdagar. I morgon är det ju den riktiga födelsedagen och den ska såklart firas. Men då är det bara vår lilla familj som firar sötskruttan.

På fredag är det dags för kalas nr 2, barnkalaset med Siris tre närmsta små lekkompisar. Mysigt med små kalas tycker jag. Siri är minstingen i gänget. Och nu är även hon 1 år. Kan vi stanna tiden lite?!?!

På Söndag är den stora kalasdagen, då ska vi ha familjekalaset…vi firar bara med de närmsta dvs. Föräldrar, syskon, barn men ändå blir vi 35 personer. Haha våra familjer har växt till sig lite de senaste åren tror jag. Det stora kalaset kommer vi att ha ute i samlingslokalen här hos oss. Härligt att kunna göra långbord som alla kan sitta vid och ha stort utrymme att vara på. Så på Lördag ska vi pynta och fixa till så det blir kalasigt och fint. Längtar tills jag får sätta tänderna i dekorationerna av lokalen. Men först ska det bakas och fixas så vi har något att bjuda på.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *