För en tid sedan skrev jag och berättade att jag kommit med i en buzzadorkampanj för veet wax, och nu en tid senare har jag ju testat och här kommer domen.

Precision wax&care
Ansiktsvax som ger perfekt resultat, För ögonbryn, överläpp&haka.
Tar snabbt och enkelt bort oönskad hårväxt i ansiktet. Speciellt lämplig för både överläpp, haka & ögonbryn. Resultatet håller upp till 4 veckor. Veet Precision Wax&Care passar alla hudtyper.

Så står det om denna produkt, det första man skulle göra var att sätta den ena delen av ”pennan” i varmt vatten så det blev lagom temperatur på vaxet. Det var kanonlätt att aplicera& lätt att få på rätt ställe. Håret följde smidigt med. Dock inte till 100% men inte långt ifrån. Jag är supernöjd ändå, cremen man kunde lägga på efter minskade rodnaden.
Kan varmt rekomendera! Betyg 4,5/5

Easy wax Electrical Roll-On Kit
Professionellt utformat självuppvärmande vaxsystem med en unik roll on applikator som gör det enkelt att få ett professionellt resultat där hemma. I serien finns refiller både till ben och underarmar/bikinilinje samt extra remsor.

Jag hade ganska höga förväntningar på denna produkt, den var lätt att bara plugga in i väggen, den behövde vara ikopplad ca 40min för att vaxet skulle bli lätt att applicera. Det gicn så himla smidigt att rulla på vaxet. Så ett stort plus där, men tyvär lyckades jag inte få ett 100% resultat då 8/10 härstrån fortfarande satt kvar på mitt ben. Jag vet inte om jag gjorde fel på något vis. Men hur som helst så är jag inte alls nöjd över resultatet! Betyg 3/5.

image

image

Detta var en rolig kampanj att få vara med i, och lätt att buzza var det också:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *