Veckan har gått obeskrivligt fort.  Vart tar tiden vägen egentligen? Vädret har växlat mellan kanonfint&grådask så jag är inte helt nöjd med det:/

I måndags lärde jag mig hur man viker origami, kan nu vika tranan utan och innan och är nu lite imponerad av mig själv.

image

När Fredrik kom hem från jobbet, tvingade han mig ut på en promenad. Kände inte för det men har sagt till honom att han ska skicka ut mig så fort han kommer hem. Och vet ni?..vilken underbar promenad jag fick med bra musik i lurarna och ingen vagn eller hund som skulle sinka. Jag joggade och intervalltränade, jätteskönt:)

I tisdags var det härligt väder så då passade jag på att tvätta och hänga ut på tork. Det är så mysigt att hänga upp Siris söta små kläder på torkvindan. Jag gillar att tvätta men på något vis tar det aldrig slut på tvätt. Konstigt! På eftermiddagen fick jag ett ryck. Gå ut till mamma&pappa, detta lilla ryck innebar en promenad i mer eller mindre konstant uppförsbacke i en mil! Men vi lyckades:) tröttast var nog Rocky, han la sig ned så fort vi stannade. Siri höll sig vaken nästan hela vägen och var så himla duktig, tjattrade och sjöng lite, försökte ta sig ur kärran 2 gånger men med lite kex och majskrokar gick det bra. Hejja hejja för mutor!!

Onsdagen började jag med att förbereda inför Spraytan hos Evelina. Så himla smidigt att bara ställa sig där och få fin brun färg. Jag har blivit beroende! Enda svåra är att man inte får vara i kontakt med vatten på minst 6 timmar. Jag är extrem med att tvätta händerna och duscha m.m men det fick jag helt enkelt inte göra på 6 timmar.
Vi fick spontanbesök av min fina svärmor och underbara Stella♥ Så mysigt att dem ville överraska oss med lite besök. Vilken underbar familj jag får ta del av. Att ha två fina familjer är ju lite extra lyxigt:)
När klockan slog 6timmar senare dvs kl 17.45 hoppade jag in i duschen och sen hetsade jag en aning eftersom jag skulle vara klar till 18.15, då kom Elinor&Ellinor och hämtade upp mig. Vi åkte mot skövde och hade Sandras place som slutdestination men hann in en sväng på biltema där Elinor skulle handla lite och jag köpte betongljusstakarna jag spanat på så länge.

Hos Sandra blev vi bjudna på otroligt god mat!!

image

image

Vi hade en så himla mysig kväll. Är så tacksam för att ha er tre♥ vi lärde känna varandra redan i lekskolan, sen dess har vi hängt ihop.

Idag är det då torsdag, och jag och siri gick bort en sväng till våra ”nya” grannar. Dem har bott här sen November, men jag har helt missat det. Så av en slump började vi prata för någon vecka sen och så idag hälsade vi på. Blev bjudna på supergod äpplekaka♥ Tack tack♥

image

Härligt att vara sommarbrun, hoppas det håller i sig tills på Lördag när vi åker till Örebro på Bröllop:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *