…eller nu ljög jag faktiskt. För ont har jag, men det känns så himla mycket bättre idag och jag kunde till och med gå en promenad! Vilket jag inte kunde drömma om igår, så nu hoppas jag att det ska vara ännu bättre i morgon. Är det inte helt absolut jättebra på Måndag så ringer jag och bokar tid hos kiropraktor/sjukgymnasten eller vart man nu ringer.

I morgon är det Fredag, och min kalender är bokad…det står Ta Det Lugnt! Hihi precis vad jag behöver faktiskt. Fredrik jobbar hela dagen så jag kommer spendera dagen med Siribestyr, matlagning och en hel del virkning…………ojoj där fick jag lägga ifrån mig mobilen och bloggen för Siri vaknade och gnällde men efter lite tafatta försök att fånga ugglorna över sin säng, amning och förflyttning till vår säng ligger hon nu tätt mot mig och sover. Sötnosen♥♥

Nu är det dags för mig att sova med. God Natt.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *