I Fredags var Fredrik och kollade på handboll, sen när han kom hem så blev det lite filmtittande. Jag bakade även shackrutor för första gången!

I Lördags var det kalas för Anton. Efter det hamnade vi hemma hos mamma och pappa. Hann även virka lite.

I dag skulle vi gått tipspromenaden i vanlig ordning, men så blev det inte. Siri sov oroligt inatt och drömde massor och var ledsen i sömnen så jag fick försöka trösta henne så gott det gick. Jag tror att förkylningen retade henne med. Så i morse tog Fredrik hand om smulan medans jag tog igen lite sömn. Så det blev ingen tipspromenad för vår del. Hela eftermiddagen har gått åt till att städa övervåningen. Det var skitigare än jag trodde!! Usch och fy. Tänker inte på hur slarviga och stökiga vi är! Men det är vi tydligen.  När jag var trött på städandet så bakade jag schackrutor för andra gången …dem första tog nämligen helt slut!!

Katastrofgaderoben som nu mer kallas HellHole och Helvetesrummet är fortfarande orörd! Och jag orkade inte ta tag i den idag. För mycket kläder på för liten yta som egentligen borde räcka mer än väl resulterar i en enda röra. Jag hatar röra!! Nu är i alla fall sovrummen och badrummet fint! Eller sovrummet blir fint när jag bäddat om med rätt lakan. Är det bara jag som tycker det är jobbigt när det inte är ”rätt” lakan som ligger i sängen? Älskar våran vita uppsättning med sängkläder och vår småmönstrade uppsättning. Alla andra är enligt mig inte alls dugliga. Men just nu tvättas de vita och jag bäddade i med några som jag inte gillar alls..men orkar verkligen inte bädda om..så jag får väll bita ihop!

I morgon ska vi försöka starta dagen med en sväng runt ringleden. Ska bli gött. Gymmet blir det onsdag och fredag denna veckan.

Hur har er helg varit.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *