I dag(fredag) bestämde vi oss för att åka till Skövde efter att Fredrik slutat jobba vid 13 tiden. Först var vi på DollarStore, dem har nämligen Huggies Våtservetter där för endast 10kr…mycket billigare än i vanliga affärer, och dem gröna doftar väldigt gott. Sen köpte vi tre flaskor med flytande tvål i de juliga dofterna; apelsin nejlika, polkagris och slutligen pepparkaka. Julkänslor i en pumpflaska kan jag säga!!

Sen fick det bli Commerse. Lagerhaus hade massa fint, så där blev det 4 rullar presentpapper, en liten box som det får plats 4 muffins i…kanske till mina virkade varianter tänkte jag. Sen blev det en stickad lussekatt med saffransdoft och jag var även ute efter ett kakfat med kupa i plast som Siri ska få ha i sitt rum, med alla virkade bakverk.Och hittade ett jättesött, vit fot med lite detaljer på och med en genomskinlig kupa i plast. 199,- kostade det, men dem hade ett lika dant men som var helt genomskinligt på kampanj för 99,- så jag beslutade mig för att köpa den billigare av dem två. Frågade ändå i kassan om det med vit fot var med på kampanjen men det var det inte. Men gissa om jag blev helt eld och lågor när vi kom hem och öppnade kartongen och det visade sig att det låg ett med vit fot…det fatet jag helst ville haft. Ibland har man tur!

image

image

image

Åhlens är alltid roligt att kika runt på, där fyndade vi ett par bruna byxor till Siri för ynka 35,- och farsdagspresenten blev inhandlad. Likaså ett par varma ”tossor” till lillan.

image

På KappAhl hade alla klubbmedlemmar (dvs Jag!!) 25% rabatt på ett helt köp så det fick bli lite barnkläder där med.

image

Nya garner har jag köpt hem så lite rosa maränger har tillverkats nu ikväll…så roligt att virka!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *