I går var vi i Skövde hos Sandra och Thomas, där vi även träffade Malin och Eric. Pratade en hel massa och fikade med. Så roligt att träffas..det blir inte så ofta. Vi kom hur som helst hem ganska så sent..jag lyckaded dock kolla klart på en film som sluta vid 24 tiden. Sen stensomnade jag i sängen. Siri vaknade redan kl 3 och ville ha mat..så det fick hon, nästa gång jag vakna var klockan runt 6/7 och hon låg fortfarande vid min sida..oj då..kanske somnade innan jag hann lyfta tillbaks henne till sin säng. Så jag flyttade henne till mitten och somnade sedan om. Fredrik vaknade innan mig och smulan…vi tog sovmorgon.

Idag har Fredrik varit på Mässan hela eftermiddagen, så vi andra i familjen har varit hemma  . Siri hade en riktig skrikfest förut…både innan fm.lureb och även nu innan hon somnade på eftermiddagen. Jag trodde hon hade skrikit några timmar innan hon somnad, men när jag tittade på klockan var det knappt en kvart. Så jag hyser stor respekt för föräldrar som har kolikbarn. Det jobbigaste var att inte veta varför hon skrek. I och med att hon inte brukar skrika så blir man nästan lite chockad. Har hon ont?? Ja kanske är det magen som spökade lite..eller så var hon övertrött, hur som helst så har hon sovit middag i snart 2,5 timma.. får se om hon är gladare när hon vaknar.

Jag har virkat lite mer idag..så nu har jag testat alla gratis mönster..längtar tills hela boken dimper ned i brevlådan!! Och när jag köpt fler färger på garn…just nu har jag inte alla jag vill ha..

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *